Tribulus Terrestris Instant drink 30 x 5 g

VemoHerb
YP00000101

Originální bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu s vyváženým přirozeným obsahem prototribestinu, tribestinu a dioscinu (synergní furostanolové saponiny).

Tribestan poprvé ve formě instantního nápoje s osvěžující borůvkovou příchutí, který okamžitě energizuje a aktivizuje.

Balení: 150 g (30 x 5 g)

Typ: Doplněk stravy. Není náhradou vyvážené a pestré stravy.


33,29 €
S DPH
Množstvo
Ihneď na odoslanie

Bulgarian Tribulus Instant drink
 
Doplnok stravy, so sladidlom. S príchuťou čučoriedky.
  • Bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahom 60% protodioscínu
  • S vyváženým prirodzeným obsahom prototribestínu, tribestínu adioscínu (synergné furostanolové saponíny)
  • Prvýkrát vo forme instantného nápoja
  • Okamžite energizuje a aktivizuje
  • Osviežujúca čučoriedková príchuť
Originálny bulharský VemoHerb Tribulus Terrestris s garantovaným obsahom 60% protodioscínu (furostanolový saponín) a vyváženým prirodzeným obsahom prototribestínu, tribestínu adioscínu (synerg)
 
Produkt je pravidelne v každej šarži (pred uvoľnením na predaj) testovaný na neprítomnosť hormónov a prohormónov v akreditovanom laboratóriu.
 
Hlavným benefitom originálneho bulharského VemoHerb Tribulus je vysoký obsah furostanolových saponínov. Obsah protodioscínu je štandardizovaný metódou špeciálnej a šetrnej extrakcie na 60% celkového obsahu (POZOR – nezamieňať s celkovými saponíny!).
 
Uvedený pomer extrakcie je úplne ideálny a garantuje maximálnu účinnosť. Nejde teda len o samotný protodioscín a jeho obsah, ale o celkovú a perfekne vyvýženú kompozíciu produktu, kedy dochádza k zosilneniu účinku protodioscínu pomocou ďalších synergických zložiek (prototribestín, tribestín,dioscín a ďalšie..). Ďalej je optimalizovaný obsah flavonoidov (vždy pod 10%) a tanínov (vždy pod 10%).
 
Viac sa o bulharskom tribule dozviete na stránkach eFIA.cz.
 
Originálny  bulharský Tribulus, skutočná garancia účinku
 
Nie každý vie, že Tribulus Terrestris je rastlina, ktorú môžeme nájsť v niekoľkých častiach sveta, ako sú USA, južná Amerika, Mexiko, Španielsko, India, Čína a Bulharsko. Ešte menej je verejnosti známe, že bulharský Tribulus má úplne iné vlastnosti, než Tribulus z ostatných častí sveta. Originálny bulharský Tribulus obsahuje 40-60x vyššie množstvo protodioscínu v sušine oproti Tribulusu z ostatných častí sveta. Z tohto dôvodu je tiež bulharský Tribulus ako surovina niekoľkonásobne drahší. Pre bulharský Tribulus je tiež charakteristický obsah ďalších furostanolových saponínov, ktoré rastliny z ďalších častí sveta neobsahujú. Týmito saponínmi sú najmä prototribestín, tribestín a dioscín.
 
Vemoherb Bulgarian Tribulus = všetko pod jednou strechou = od rastlinky zozbieranej v správnu vegetačnú dobu, cez šetrnú extrakciu až po finálny produkt s vyváženým synergickým pomerom furostanolových saponínov.
 
Uvedený rozdiel v zložení je daný odlišným genotypom rastliny, charakteristickým podnebím, skladbou pôdy a tiež obdobím zberu, ktorý prebieha v presne stanovenom vegetačnom období rastliny, kedy je obsah bioaktívnych zložiek najvyšší. Preto je tiež napr. činský alebo indický tribulus využívaný na odlišné účely ako je diuretické pôsobenie atď. , alebo dokonca nulový.
 
Ako spoznám originálny bulharský Tribulus?
 
V súčasnej dobe existujú v Bulharsku iba dvaja hlavní producenti ponúkajúci extrakty s vysokým obsahom Protodioscínu: VemoHerb Tribulus (60% Protodioscín) a Sopharma Tribestan (priemer 54-55% Protodioscín/Protogra . Spoločnosť Vemo99 Ltd. (1996) je držiteľom špeciálnej technológie na extrakciu Tribulus Terrestris s garantovaným obsahom 60% čistého Protodioscínu.
 
Produkt je vhodný pre všetkých jedincov zameraných na:
- Maximálnu možnú podporu tvorby testosterónu
- Sexuálne libido
- Maximálne posilnenie vitality
- Maximálne posilnenie tréningových výsledkov
 
Hlavné benefity produktu:
 
- Kupujete 100% originál
- Synergické umocnenie účinku protodioscínu
- Doplnený o extrakt s celkovým obsahom furostanolových saponínov
- Pravý bulharský Tribulus a pravý bulharský Fenugreek
- Garancia kvality, čistoty a účinku
 
 
Balenie: 150 g (30 x 5 g)
 
Dávkovanie: Užívajte 1-2 sáčky denne. Za stáleho miešania rozpustite 1 sáčok v 250 ml vody.
 
Upozornenie: Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Udržujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Skladujte na suchom mieste, mimo priameho slnka, do teploty 25 °C. Produkt je hygroskopický (ľahko viaže vzdušnú vlhkosť), môže dôjsť k zmene konzistencie prášku, čo nie je na závadu.
 

 
Výživové údaje:
 
Obsah účinnej látky
 2 vrecká  (10 g)*
 Bulharský Tribulus Terrestris (nadzemné časti a plody) s obsahom 60%
furostanolového saponínu, determinovaného ako protodioscín – extrakt
 1000 mg
 
 
Zloženie: Extrakt bulharského Tribulus Terrestris L. s obsahom 60 % furostanolového saponínu, determinovaného ako protodioscín; maltodextrín, regulátor kyslosti kyselina citrónová, sladidlo steviol-glykozidy, čučoriedková aróma, farbivo košenila, emulgátor arabská guma.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Tieto webové stránky používajú na poskytovanie svojich služieb súbory Cookies. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov Cookies.